Despre mine

Pregătirea profesională de bază: Facultatea de Psihologie – Timişoara, formare în psihoterapie integrativă – Bucureşti, formare în sofrologie – Geneva, Elveţia. Pe lângă acestea, am participat la numeroase cursuri, seminarii, conferinţe atât în România cât şi în străinătate, care împreună cu studiul individual mi-au îmbogăţit cunoştinţele spre abordarea multidirecţională a clienţilor mei.

De-a lungul timpului, am dezvoltat o combinaţie unică de tehnici psihoterapeutice, relaxare, sofrologie, pentru a fi adaptate nevoilor clienţilor mei şi astfel, împreună, să ajungem la restabilirea echilibrului în vieţile lor, indiferent de problemele cu care se confruntă.

Eliminarea negativităţii într-o manieră elaborată, are ca rezultat mai multă armonie şi pozitivitate în viaţa fiecărui om, iar pentru cei care doresc să se cunoască mai bine sau pur şi simplu să fie mai relaxaţi, sofrologia reprezintă o metodă excelentă de autoexplorare.

Am observat atât în cabinet cât și în cadrul sesiunilor sofrologice (unde sunt mai multe persoane) faptul că atunci când învățăm să fim prezenți pentru celălalt cu respect, prețuire și suport, procesele subtile care au loc în cadrul alianței sofronice sunt puternice, transformatoare și benefice.

Te aștept într-un cadru primitor, liniștit și confidențial la cabinet sau prin intermediul şedinţelor online.

Ce spun clienții

Cei care au practicat exercițiile spun că au un somn mai odihnitor, o concentrare îmbunătățită, se îngrijorează …

Recenzia cartii „Descopera sofrologia pentru o stare de bine”

Autoarea este psihoterapeut cu formare in sofrologie si in psihoterapie integrativa. Cartea apare imediat dupa consacrarea, …

In memoriam: Profesor Alfonso Caycedo (1932 – 2017)

Alfonso Caycedo, fondatorul sofrologiei, a decedat în luna septembrie 2017. Și-a dedicat întreaga viață cercetării …