Despre mine

Sunt sofrolog, psihoterapeut şi fondatoarea editurii Spirit şi Destin.

Pregătirea profesională de bază: Facultatea de Psihologie – Timişoara, formare în psihoterapie integrativă – Bucureşti, formare în sofrologie – Geneva, Elveţia. Pe lângă acestea, am participat la numeroase cursuri, seminarii, conferinţe atât în România cât şi în străinătate, care împreună cu studiul individual mi-au îmbogăţit cunoştinţele spre abordarea multidirecţională a clienţilor mei.

De-a lungul timpului, am dezvoltat o combinaţie unică de tehnici psihoterapeutice, relaxare, sofrologie, pentru a fi adaptate nevoilor clienţilor mei şi astfel, împreună, să ajungem la restabilirea echilibrului în vieţile lor, indiferent de problemele cu care se confruntă.

Eliminarea negativităţii într-o manieră elaborată, are ca rezultat mai multă armonie şi pozitivitate în viaţa fiecărui om.

Iar pentru cei care doresc să se cunoască mai bine sau pur şi simplu să fie mai relaxaţi, sofrologia reprezintă o metodă excelentă de autoexplorare.

Am observat atât în cabinet cât și în cadrul sesiunilor sofrologice (unde sunt mai multe persoane) faptul că atunci când învățăm să fim prezenți pentru celălalt cu respect, prețuire și suport, procesele subtile care au loc în cadrul alianței sofronice sunt puternice, transformatoare și benefice.

Același lucru se întâmplă cu relațiile pe care le avem în viața cotidiană fie că este vorba de familie, iubit/ă, colegi, pentru că devenim mai calmi, mai relaxaţi și mai binedispuşi.

Sofrologia cuprinde o serie de exerciții care consolidează și revigorează corpul, mintea și spiritul și ajută la redobândirea serenității și a bucuriei interioare.

Te aștept într-un cadru primitor, liniștit și confidențial la cabinet sau prin intermediul şedinţelor online.

Recenzia cartii „Descopera sofrologia pentru o stare de bine”

Autoarea este psihoterapeut cu formare in sofrologie si in psihoterapie integrativa. Cartea apare imediat dupa consacrarea, …

In memoriam: Profesor Alfonso Caycedo (1932 – 2017)

Alfonso Caycedo, fondatorul sofrologiei, a decedat în luna septembrie 2017. Și-a dedicat întreaga viață cercetării …

Convingerile și biologia

„Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştii este că sănătatea corpului şi a organelor tale nu este separată …