Cine poate beneficia?

35721802_mlSofrologia pentru toţi. Dacă doreşti să faci o schimbare pozitivă în viaţa ta, atunci e bine să ştii că exercițiile au efecte benefice la toate nivelurile.

Dacă te simţi stresat/ă, suprasolicitat/ă, tristă/ă, anxios, irascibil/ă, încordat/ă, îţi vei regăsi și reactiva resursele interioare pentru atingerea unei stări de calm, relaxare, bucurie şi bună dispoziție.

Sau vrei să găseşti o metodă eficientă de relaxare şi să-ţi dedici ţie mai mult timp? Atunci te vei bucura zilnic de momentele pe care le vei petrece tu cu tine, contemplând şi conştientizând înţelepciunea corpului tău.

Sofrologia pentru sarcină şi naştere

21471874_mlSofrologia este una dintre cele mai folosite metode de pregătire pentru naştere în Franţa dar şi în alte ţări vorbitoare de limbă franceză şi spaniolă. În prezent devine tot mai utilizată şi mai îndrăgită în Anglia.

Practica regulată ajută la diminuarea grijilor şi anxietăţilor legate de naştere şi te învaţă să te relaxezi, să fii calmă şi încrezătoare atunci când te pregăteşti pentru naştere.

În timpul şedinţelor vom face diferite exerciţii care au ca rezultat:

• Relaxarea mentală şi musculară ajută corpul să se destindă Citeşte mai mult

Sport

9332425_sUn sportiv de performanţă se antrenează atât din punct de vedere fizic cât şi mental pentru a ajunge la rezultate excelente. Sofrologia te ajută să rămâi calm/ă şi concentrat/ă în timpul competiţiilor, să ai o minte alertă, mişcări precise.

Fiind total în momentul prezent, fricile şi gândurile în exces se disipează, activând astfel propriul potenţial şi canalizând cu succes întreaga energie de care dispui.

Raymond Abrezol un medic elveţian care a fost promotorul sofrologiei în această ţară, a utilizat-o la început Citeşte mai mult

Educaţie

15174088_mlSofrologia este utilizată în multe şcoli şi universităţi din Elveţia dar şi din alte ţări.

Exerciţiile aduc un plus de calm şi luciditate în viaţa studenţilor şi elevilor, mai ales în perioadele în care aceştia se pregătesc intens pentru susţinerea examenelor. Ei tind să fie mai relaxaţi şi să aibă mai multă încredere în sine.

Nu este niciodată prea devreme să înveţi să te relaxezi şi să cunoşti beneficiile şi teoriile acestei tehnici astfel încât să te dezvolţi armonios, să fii senin/ă şi stăpân/ă pe tine. 

Afaceri

8235245_mlPentru persoanele active şi ocupate, practica regulată a sofrologiei are ca rezultat mai mult calm şi relaxare, reducând riscul de epuizare profesională (sindromul burnout).

Poţi să practici exerciţiile sofrologice oricând, oriunde, revitalizându-ţi corpul şi mintea. Fie că te afli la birou, în taxi, în tren, sau călătoreşti cu avionul, poţi folosi exerciţiile sofrologice care sunt practice şi eficiente. Ele pot fi efectuate atât înaintea unui interviu sau a unei întâlniri de afaceri care necesită focus cât şi pentru stăpânire de sine şi mai multă încredere. Citeşte mai mult

Special pentru femei

30925498_mlPrin exerciţii specifice, sofrologia te ajută să:

  • te reconectezi cu energia feminină, să fii zâmbitoare şi plină de viaţă, indiferent de vârstă
  • activezi energia sexuală, să-ţi refaci relaţia intimă cu tine însăţi şi cu partenerul de viaţă
  • redescoperi valorile personale astfel încât să te simţi împlinită.

Exerciţiile de relaxare încetinesc ritmul îmbătrânirii, revitalizând întregul
organism (celule, organe, muşchi, piele).

Redu stresul dacă vrei să rămâi tânără cât mai mult timp! Citeşte mai mult

 

Ce spun clienții

Cei care au practicat exercițiile spun că au un somn mai odihnitor, o concentrare îmbunătățită, se îngrijorează …

Recenzia cartii „Descopera sofrologia pentru o stare de bine”

Autoarea este psihoterapeut cu formare in sofrologie si in psihoterapie integrativa. Cartea apare imediat dupa consacrarea, …

In memoriam: Profesor Alfonso Caycedo (1932 – 2017)

Alfonso Caycedo, fondatorul sofrologiei, a decedat în luna septembrie 2017. Și-a dedicat întreaga viață cercetării …